Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко про голосування ЄЦ: "Я не хочу бути нянькою"

Середа, 12 листопада 2008, 16:54

Президент Віктор Ющенко звертає увагу на те, що жоден член партії "Наша Україна" не проголосував за відставку Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради.

Про це він сказав на брифінгу в середу, коментуючи голосування "Єдиного центру" за відставку спікера.

"Якщо вдаватися в нюанси голосування... До речі, я голосів не підраховував, але сказав би так: ситуація, що виникла в "Нашій Україні", ви знаєте, завдяки кому вона виникла і чому в "Нашій Україні" виникло три центри, одним з яких керує Юлія Володимирівна і бажає, щоб це продовжувалося до нескінченності", - сказав Ющенко, повідомляє Ліга.net.

"Я не можу дати відповідь, чому цей центр голосувала так. Я не хочу давати відповідь, тому що це не моє питання, цікавитися, чому той чи інший депутат, який не підкоряється концепції "Нашої України", голосує тим чи іншим чином. Я можу одне сказати: жоден народний депутат "Нашої України" не проголосував за підтримку відставки. Крапка", – додав він.

Президент також зазначив, що в журналістів є можливість з'ясувати всі ці питання безпосередньо з лідерами політичних сил, що голосували тим чи іншим чином.

"Я не хочу бути нянькою в десяти або дванадцяти політичних сил, оскільки я добре розумію, що, як би ти не відповідав, що б не відбувалося в парламенті, невістка завжди буде винувата. У цій країні президент завжди буде відповідати на всі питання", – сказав Ющенко.

Як відомо, за відставку Яценюка проголосували 8 депутатів з "Єдиного центру", а також 2 депутати з "Народної Самооборони".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування