ЛИТВИН КАЖЕ, ЩО ТИМОШЕНКО НІЧОГО НЕ ЗАГРОЖУЄ

Вівторок, 9 грудня 2008, 17:12

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що не бачить підстав для зміни прем’єр-міністра.

Про це Литвин заявив у вівторок на брифінгу, відповідаючи на питання, чи подаватиме коаліція президенту кандидатуру діючого прем’єра Юлії Тимошенко на посаду голови уряду.

"Як на мене, є уряд, є прем’єр. Цілком очевидно, що будуть пропозиції, втому числі від уряду, і очевидно від коаліції щодо складу уряду", - сказав Литвин.

"Я не бачу підстав, в тому числі правових підстав, щоб почати кардинально міняти уряд, на сам перед прем’єра", - заявив він.

Литвин також висловив думку, що "найближчими днями" буде підписано коаліційну угоду, яка зараз знаходиться "в стані роботи".

Відповідаючи на питання, чи передбачені в угоді посади для людей з його блоку, він сказав, що знайомий лише з загальною частиною угоди, де не містяться "положення, які викликають протистояння, неприйняття в середовищі депутатів та різних верств суспільства".

На уточнююче питання щодо посад, він відповів: "Ми це питання не обговорювали. Для нас вкрай важливо, щоб ми визначили перелік законопроектів, які треба прийняти, а потім домовились, хто буде реалізувати ті рішення, які будуть прийняті".

На ще одне уточнююче питання, чи буде переформатовано уряд, він відповів:

"Я думаю. що з прем’єром, а також з представниками фракцій ми проведемо обговорення цих питань".

"Я б хотів, щоб всі рішення, які будуть, викликали підтримку як в депутатському корпусі, так і в суспільстві. Щоб люди побачили, що ми діємо не за принципом коаліційного підходу, а виходимо з проблем, які належить вирішувати", - додав Литвин.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News