Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвина підставили "деякі непорядні" депутати з НУНС?

Вівторок, 9 грудня 2008, 19:28

Представник Блоку Литвина Олег Зарубінський заявляє, що під документом про створення коаліції, дійсно стояв підпис заступника глави фракції НУНС Бориса Тарасюка.

Про це він заявив у вівторок в ефірі у програмі "Шустер-live" на телеканалі "Україна".

"Сьогодні о 16:00 відбулася переговорна група, у якій брали участь від НУНС Роман Зварич, Руслан Князевич, Тарас Стецьків та Борис Тарасюк. З боку БЮТ були присутні Андрій Кожем'якин, Олександр Турчинов і Андрій Портнов", - розповів він.

Зарубінський також додав, що з боку його Блоку був він і Ігор Шаров.

"Після роботи цієї переговорної групи над коаліційною угодою, вона була парафована тими людьми, які там знаходилися. Після цього Зварич сказав, що для того, щоб порадитися з фракцією і сказати про текст угоди, потрібна перерва. Саме для цього я попросив Лавриновича оголосити перерву", - заявив Зарубінський.

"Після цієї перерви голові Верховної Ради, коли він був обраний, був поданий документ, у якому стояли підписи. Як я зараз розумію, підпис від НУНС стояв Тарасюка – заступника голови фракції", - розповів він.

"Повірте, я не знаю, чому там не було підпису В'ячеслава Кириленка. Я його в цей момент не бачив, він і переговори не вів, узагалі сховався, мабуть, указівку не одержав, що робити", - сказав він.

У той же час представник НУНС Владислав Каськів заявив, що представники НУНС, які подали документ Литвину, "непорядно вчинили" щодо нового спікера.

"Це було непорядна поведінка окремих представників НУНС, оскільки ми (НУНС) проголосували за початок переговорів про створення коаліції БЮТ, НУНС і Блоку Литвина", - сказав Каськів і додав, що він є прихильником демократичної коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування