Путін назвав українську владу криміналізованою

Четвер, 8 січня 2009, 20:08

Прем'єр Росії Володимир Путін заявив, що нинішня газова суперечка з Україною свідчить про високий ступінь криміналізації її влади.

"Я хочу підкреслити, як би це не було жорстко, мені здається, що сьогоднішнє політичне керівництво України демонструє нездатність вирішити економічні проблеми, і сьогоднішня ситуація свідчить про високий ступінь криміналізації владних структур", - заявив Путін, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні ситуація така, що чинне керівництво України не здатне організувати нормальне прозоре функціонування економіки України на ринкових принципах, і більше того, своїми діями (вони) завдають великої шкоди і українському народу, і престижу української держави", - сказав він.

За його словами, це "ще раз підтверджує політичний колапс, що спостерігається усередині самої України", а також говорить про високий ступінь корумпованості владних структур.

"Сьогодні в цих умовах (вони) борються не за ціну на газ, а за можливість зберегти тих чи інших посередників для того, щоб використовувати одержувані дивіденди в особистих цілях, особистого збагачення і з метою одержання необхідних фінансових ресурсів для майбутніх політичних кампаній", - підкреслив Путін.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News