Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддю, авто якого згоріло, могли довести до суїциду?

П'ятниця, 23 січня 2009, 09:18

У згорілій іномарці "Ніссан", яку було виявлено у вівторок у селищі Проліски під Києвом, міг опинитися не суддя Вищого господарського суду Михайло Михайлюк.

"Принаймні, такі чутки з'явилися вчора", - пише у п'ятницю газета "Сегодня".

Офіційно в київському головкомі міліції повідомили наступне: "Особа людини, труп якої було виявлено у згорілому авто, експерти вчора ще встановлювали".

"У трупа не було поранень ножем", - додав начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук.

Водночас джерело видання в МВС повідомило: "У ході розслідування стало ясно, що є 80% впевненості в тому, що труп належить усе-таки судді Михайлюку".

"На це вказують непрямі докази: кількість пломб на зубах у трупа така, як у медичній картці судді. Зараз призначена ДНК-експертиза, яка триватиме 5 днів", - зазначив співрозмовник.

Джерело також повідомило, що ніхто з правоохоронців після виявлення авто живим Михайлюка не бачив і не говорив із ним.

У Вищому госпсуді у четвер заявили, що до оголошення офіційних висновків судмедекспертизи й аналізів ДНК їм "категорично заборонено спілкуватися з пресою".

Водночас, один із суддів Верховного Суду, попросивши не згадувати його прізвище, зізнався, що він не може цілковито виключити того, що "Михайлюк встряв у якусь каламутну історію, результатом чого став трагічний фінал".

"І ще мені незрозуміло, чому слідство не розглядає версії суїциду і доведення до самогубства, - поділився сумнівами з газетою суддя. - Я цілковито припускаю, що Михайло Васильович став жертвою якоїсь грубої провокації і покінчив із собою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування