РНБО знову не буде. Тимошенко і Дубина не готові?

Четвер, 29 січня 2009, 13:18

Засідання ради нацбезпеки і оборони у п'ятницю може бути знову відмінено.

Про це повідомляють джерела "Української правди" в секретаріаті президента.

За словами співрозмовника, засідання перенесуть, оскільки уряд і НАК "Нафтогаз" просять надати їм ще час для підготовки фінплану компанії.

Водночас як повідомляють джерела УНІАН, засідання перенесено через відсутність у країні секретаря РНБО Раїси Богатирьової, яка перебуває на економічному саміті в Давосі.

Як відомо, минулої п’ятниці заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак заявив на брифінгу, що в секретаріаті президента розраховують почути звіт уряду щодо газових контрактів на найближчому засіданні РНБО, яке заплановане на 30 січня.

"Враховуючи складність ситуації, президент наполіг на тому, щоб на найближчому засіданні РНБО - я маю надію, воно відбудеться наступної п’ятниці – уряд доповів, в який спосіб, взявши відповідальність на себе, за підписання таких контрактів, він організує газовий баланс держави і якими будуть цінові параметри цього балансу 2009 року", - сказав він.

За словами Шлапака, президент надіслав прем’єру листа з вимогою ухвалити рішення уряду щодо балансу газу на 2009 рік, щодо фінансового стану НАК "Нафтогазу" і щодо цінових параметрів газу для українських споживачів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...