Хорошковський знає, що його вже замовили

П'ятниця, 30 січня 2009, 23:28

Новий заступник голови СБУ Валерій Хорошковський не виключає, що проти нього в найближчі тижні буде розгорнуто широку кампанію дискредитації.

Про це він заявив в ефірі програми "Свобода на Інтері" в п’ятницю.

"Проти мене замовлено дискредитацій ну кампанію однією з політичних сил, де будуть звучати такі посили як "на боротьбу з корупцією відправили головного корупціонера", - зазначив Хорошковський.

Він нагадав, що, звільняючи його з посади голови Державної митної служби, прем’єр подякувала за зроблену роботу.

"Але я не виключаю, що вже через тиждень почнуться озвучувати заяви направлені на мою дискредитацію", - додав Хорошковський.

При цьому він заявив, що на нього, а також на в.о. голови СБУ Наливайченка важко буде тиснути, бо вони самостійні люди.

"Зі мною можна говорити лише мовою закону і я зроблю максимум, щоб держава була в безпеці", - заявив новий заступник голови СБУ.

Говорячи про свого наступника на посаді голови митної служби, Хорошковський сказав, що це професійна людина, але багато залежатиме від того, "буде керувати він чи будуть керувати ним".

"Чи буде так як вчора, коли всіх нагнули через коліно", - зазначив Хорошковський.

Він також заявив, що за показником "середньозваженої тонни імпорту" зможе сказати, чи не задіяні знову на митниці контрабандні схеми. При цьому Хорошковський нагадав, що завдяки його роботі на митниці податківці змогли отримати вдвічі більше надходжень в бюджет в порівнянні з попереднім роком.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування