Регіонали придумали, чому вони не хочуть звіту Тимошенко у вівторок

Понеділок, 2 лютого 2009, 20:19

Партія регіонів хоче заслухати у Верховній Раді одночасно звіт президента Віктора Ющенка та прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Олександр Стоян в ефірі 5 каналу.

"Ми хотіли би послухати звіт не тільки уряду, а й президента. Це єдина команда, вони прийшли разом у 2005 році, і вони нічого не зробили для людей. Вони прийшли знову разом, вони зараз разом. Це єдина помаранчева команда, єдина коаліція", - сказав він.

"Безумовно, є велика доля вини уряду Тимошенко, і треба прозвітувати в який стан вона завела країну. І така ж доля відповідальності президента", - підкреслив Стоян.

"Треба заслухати і звіт Тимошенко, і звіт президента. Треба дати оцінку їм. Тому ми кажемо, що завтра у вівторок не слід цього робити", - зазначив депутат.

"Це буде просто чергова піар-кампанія однієї особи. Президента завтра не буде, він терміново відлітає в Дніпропетровськ. Тому ми кажемо – перенесемо на четвер заслухаємо комплексно і дамо комплексну оцінку", - заявив Стоян.

Як відомо, раніше віце-спікер Микола Томенко повідомив, що лідерам фракцій парламенту не вдалося домовитися про дату звіту Кабміну.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News