Луценко сказав здирати штрафи будь-яким способом

Понеділок, 9 лютого 2009, 11:01

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не виключає затримок із виплатою заробітної плати співробітникам підконтрольного йому відомства.

Про це він сказав на закритій частині розширеної колегії МВС у п'ятницю, присвяченої підсумкам роботи відомства в 2008 році, у якій брали участь також перший віце-прем'єр Олександр Турчинов і народні депутати, пише "Комерсант-Україна".

"Між нами повинен сказати, що виконання нашого бюджету без спецфонду складе максимум 60%", - звернувся Луценко до начальників регіональних управлінь.

"Митниця усе провалює до бісової матері. У цій ситуації ми маємо бути морально готові до того, що зарплата може бути затримана", - цитує його газета.

Міністр також зазначив, що в 2009 році в міліції не з'явиться ані нових автомобілів, ані нового житла, ані нової форми, а бензин доведеться купувати за рахунок спецфонду.

"Ми з центру зробимо все можливе, а ви працюйте у себе", - сказав Луценко.

Міністр нагадав про стягнення штрафів з порушників правил дорожнього руху.

"Є машини, на яких уже по 5 тис. грн (штрафу) висить, а вони спокійно їздять. Особливо в маленьких містечках, де усі один одного знають. Знаходьте способи забирати наші гроші. На грані фолу, але робіть. Там наші зарплати", - заявив він.

Луценко підкреслив також, що "кожен патруль повинен бути забезпечений нормальною радіостанцією". "Не розбовтаною, не допотопною, а нормальною. Разом – 4500 радіостанцій щоб було закуплено", - заявив голова МВС.

"Так, у нас на ці цілі є 8 млн грн", - відповів його заступник Володимир Хоменко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування