Ющенко попередив Черновецького, що натравить на нього Медведька

Понеділок, 9 лютого 2009, 17:34

Президент Віктор Ющенко закликає київську владу до продуманої тарифної політики у сфері житлово-комунального господарства.

"Я не можу підтримати політику міста, коли йде безпардонне підвищення тарифів на послуги, на тепло, на водовідведення, квартплату", - заявив Ющенко під час прес-конференції в Івано-Франківську, повідомляє прес-служба президента.

Він нагадав, що вже не першим своїм указом зобов'язує мера Києва привести тарифи у відповідність до обґрунтованих норм.

"Я очікую від київської мерії більш продуманої лінії. Якщо цієї лінії не буде, очевидно, треба звернутися до Генпрокуратури, інших служб, щоб вони зробили відповідні перевірки та висновки щодо дотримання законності по даних питаннях", - сказав Ющенко.

Президент нагадав, що існують рекомендації про рівень тарифів з урахуванням собівартості та доходності, і ще раз закликав керуватися цими рекомендаціями.

"Вони дають відповідь, як забезпечити на доступних умовах постачання послуг і роботу ЖЕКів. Я би дуже хотів, щоб мене почули у місцевій владі. Якщо цього не буде, я буду вживати більш жорсткі кроки", - сказав президент.

Він висловив сподівання, що місцева влада Києва серйозно зреагує на ті претензії, які сьогодні є у громади міста, і ближчим часом це питання буде вирішено.

Як відомо, у понеділок Ющенко вчетверте скасував рішення Черновецького про підняття комунальних тарифів для бюджетних організацій і юридичних осіб.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...