Ющенко втратив один багнет

Вівторок, 10 лютого 2009, 14:14

Депутат від НУНС Павло Жебрівський заявив про свій вихід з партії Народний союз "Наша Україна".

Про це у вівторок повідомляє прес-служба депутата.

У своїй заяві про вихід він зазначив, що з 2006 року розпочалося незворотнє згортання демократичних принципів, про що він неодноразово і наполегливо наголошував на засіданнях політради та парламентської фракції.

Він також розкритикував одноосібність управління партійним життям, яка прямо обмежує активну участь членів партії в її розбудові та прийнятті демократичних рішень.

Також він акцентував увагу на колегіальності в прийнятті важливих для партії та країни рішень, зокрема зміни керівництва та керівних органів партії, обрання її лідера, президії та політради.

"Я завжди дотримувався позиції і послідовно наголошував на самостійності діяльності партії НСНУ та її участі в парламентських виборах 2007 року, застерігав від блокування партіями, чиї електоральні симпатії вичерпали свій ресурс", - йдеться в його заяві.

"Я запевняв, що останні, використавши момент входження своїх представників до парламенту, будуть грати не за правилами, а ставитимуть власні вузькопартійні інтереси вище інтересів блоку "Наша Україна - Народна самооборона", - йдеться в заяві.

Прийняти таке важливе для себе рішення Павла Жебрівського спонукала "і абсолютна відсутність реакції на критику та пропозиції, що лунали з боку депутатів України, членів політради партії, представників регіональних організацій щодо кризових явищ, які стали передвісниками згортання демократії, моральності, духовності і толерантності".

"Спорадичність та безсистемність роботи та діяльності, чванство і самовпевненість декількох осіб в керівництві призвели партію "мрії" зразка 2002-2004 років до повного розвалу, занепаду, вихолощення та кризи", - зазначив він.

"Стало зрозумілим, що за таких умов неможливо впливати на політичні та економічні процеси як в середовищі партії, так і в цілому в державі", - наголосив Жебрівський.

Під час останнього голосування за недовіру уряду Тимошенко Жебрівського в парламенті не було.

Як відомо, головою НСНУ на останньому з'їзді було обрано президента Віктора Ющенка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News