Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грицак думає, що Льовочкін з "прибульцями" додають рейтингу Тимошенко

Четвер, 12 лютого 2009, 21:16

Депутат від Партії регіонів Василь Грицак заявив, що невдале голосування за відставку уряду та прем’єр-міністра Юлії Тимошенко було провокацією з боку його однопартійця Сергія Льовочкіна.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Пан Льовочкін, який був основним організатором цієї відставки, спрацював на уряд Тимошенко і добавив їй особисто рейтингу. Це було провальне голосування. Це було голосування, у якому Партія регіонів не мала приймати участь. Це була провокація з боку Льовочкіна", - сказав Грицак.

"В кінці 2007 року в нашу партію прийшли прибульці...це так звана група Льовочкіна. Ця людина почала свої інтриги в Партії регіонів, які дали свої знаки і ми бачимо, що є певні проблеми в середині і фракції, і що це відбивається на партійних організаціях", - наголосив депутат.

"Я достеменно вам можу сказати, що в Київський обласній парторганізації вплив Льовочкіна ми відчули. І тепер там такої партійної організації, як була, тих людей, які створювали цю партійну організацію, уже немає при владі, тому що туди прийшла група Льовочкіна", - підкреслив Грицак.

"Якби не було шантажу з боку Льовочкіна зі своїми заявами, зовсім нічого не відбувається (в середині Партії регіонів). Партія і фракція працює монолітно, і якщо є деякі розбіжності, в тому числі в голосуванні, це не означає, що у нас в середині є якісь проблеми", - сказав він.

Водночас, Грицак повідомив, що на засіданні фракції регіоналів, коли обговорювалося питання відставки уряду, він "чітко сказав", що не підтримає це питання.

Крім того, коментуючи інформацію про існування "групи Фірташа" та фінансування партії співвласником РосУкрЕнерго, депутат заявив, що йому про це невідомо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування