Регіонали знайдуть засоби, як захистити крісло Лавриновича від Тимошенко

Неділя, 15 лютого 2009, 11:51

Запропоновані БЮТ рішення щодо відставки Олександра Лавриновича з посади першого заступника голови Верховної Ради та Олександра Єфремова з посади голови регламентного комітету парламенту є порушенням прав опозиції.

Про це сказав в інтерв’ю журналістам лідер Партії регіонів Віктор Янукович після заходів, присвячених 20-й річниці виведення радянських військ з Афганістану, повідомляє УНІАН.

Янукович підкреслив, що опозиція "свої права буде відстоювати різними засобами в парламенті".

Він додав, що "домовленості, які існували на початку роботи цього парламенту, вони включають в себе, що від опозиції буде перший віце-спікер, що регламентний комітет також належить опозиції".

Янукович підкреслив, якщо питання про відставки з цих двох посад не будуть зняті, то "безумовно ми знайдемо засоби як захистити свої права".

За його словами, 175 народних депутатів, які є у фракції Партії регіонів, "вони здатні захистити права опозиції, але на жаль у нас не вистачає більшості, щоб сьогодні захистити український народ".

Як відомо, раніше депутати від фракції БЮТ Сергій Подгорний та Ольга Боднар зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про відкликання з посади першого віце-спікера.

Крім того, депутат від БЮТ Олександр Стешенко зареєстрував проект постанови про звільнення Олександра Єфремова з посади глави регламентного комітету парламенту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News