Куніцин розповів, як Януковичу й Азарову "безкоштовно" дали землі

Вівторок, 3 березня 2009, 07:59

Міська рада Севастополя минулого року практично безкоштовно виділила землі "верхівці" Партії регіонів, зокрема, Віктору Януковичу та Миколі Азарову, заявляє голова Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Куніцин.

Про це він заявив у понеділок, 2 березня, пояснивши, що до такого кроку його підштовхнула чергова-позачергова сесія міськради, повідомляє сайт Севастопольської міськдержадміністрації.

"Знову рішення сесії: "усіх зняти, усі злодії, "команда Куніцина" продає севастопольські землі. Я вже попереджав депутатів, у цьому питанні – усе не на користь міськради. Ні, знову мусується тема продажу "Золотого пляжу", - зазначив Куніцин.

"Офіційно заявляю, під усіма цими документами ні мого підпису, ні мого першого заступника В.Казаріна, ні когось ще з адміністрації немає", - заявив голова міської держадміністрації Севастополя.

За його словами, "якби не численні звинувачення міськради і його лідера В.Саратова в тому, що ми нібито "розкрали всю землю", я б ніколи не зробив такої заяви".

"Але зараз змушений повідомити: на відміну від міськради, Севастопольська міська державна адміністрація жодного шматка землі не продала. Ми не виділяли землю своїм партійним лідерам: ні Валерію Пустовойтенку, Лідії Супрун - лідерам НДП, партії, у якій я був, ні Ігорю Крілю – лідеру партії "Єдиний Центр", головою Кримської організації якої я є, ні комусь іще", - сказав Куніцин.

"Міська ж рада минулого року виділила землі Януковичу, Азарову, їхнім помічникам і радникам, "верхівці" Партії регіонів. І на розпорядженнях, за якими ця земля виділена, є віза голови міськради В.Саратова. І ці документи є у нас", - додав він.

Куніцин підкреслив: "Я б ніколи цього не говорив, але мене змусили".

"У мене в Севастополі землі немає. А тут народжуються такі "рішення сесій", нас звинувачують у "крадіжках землі". Я попереджав лідерів Партії регіонів, і місцевого їхнього лідера – Саратова: "на злодії шапка горить". Не треба називати нас "злодіями", якщо самі десятками, сотнями, тисячами гектарів своїм партійним вождям землю "за три копійки" або безкоштовно віддаєте", - заявив він.

"Якщо вся ця історія продовжуватиметься й далі, ми передамо в ЗМІ всі подібні факти", - пригрозив Куніцин.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування