Шуфрич почав мститися Луценку за Колеснікова

Вівторок, 3 березня 2009, 12:22

"Регіонал" Нестор Шуфрич зареєстрував у парламенті проект постанови про утворення тимчасової слідчої комісії для розслідування обставин затримання та утримання під вартою у 2005 році тодішнього голови Донецької облради, а нині депутата Бориса Колеснікова.

Про це повідомив сам Шуфрич в інтерв’ю журналістам.

У проекті передбачено створення ТСК "з питань розслідування обставин незаконного затримання 6 квітня 2005 року головним слідчим управлінням МВС України, а також порушення кримінальної справи та утримання під вартою" Колеснікова.

У постанові також пропонується обрати головою ТСК "регіонала" Миколу Джигу, а його заступником – БЮТівця Володимира Пилипенка.

Шуфрич нагадав про обвинувальний вирок, винесений напередодні одному з фігурантів справи Борису Пенчуку, однак сказав, що головною метою Партії регіонів є прагнення притягнути до відповідальності "того, хто це організовував, замовляв і того, хто в цьому брав участь".

"Ми вимагатимемо відповідальності – посадової та кримінальної – усіх посадових осіб, причетних до цього незаконного затримання", - сказав він.

Водночас на запитання, чи має наміри Партія регіонів за наслідками розгляду звіту ТСК відсторонити від обов’язків міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, Шуфрич відповів, що "створення ТСК – це ще не голосування за чиюсь відставку".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування