"Наша Україна" написала Ющенку листа. Де зарплата і світло?

П'ятниця, 6 березня 2009, 10:56

Працівникам партії "Наша Україна" вже четвертий місяць не платять зарплату, а центральному офісі вимкнули електроенергію та теплопостачання.

Про це йдеться в листі прес-служби партії до президента Віктора Ющенка.

Вони наголошують, що процеси, які відбуваються в "Нашій Україні" останнім часом, викликають у велике занепокоєння.

"У менеджменту партії відсутнє будь-яке бачення стратегії і тактики її діяльності як на поточний момент так і на майбутнє. В партійній структурі відсутній "мозковий центр", який ще півтора роки тому складали аналітичне, ідеологічне, інформаційне та ін. управління", - йдеться в листі.

"Останнім часом до переліку організаційних, ідеологічних, політичних проблем, які постали перед "Нашою Україною", додалися ще й фінансові. В партії склалась критична ситуація – останні два місяці співробітники центрального офісу не отримують заробітної плати, а працівники регіональних офісів не отримують зарплати вже чотири місяці", - наголошують працівники прес-служби.

"В Центрвиконкомі відсутній телефонний зв’язок, а з третього березня в центральному офісі партії відключено електроенергію та теплопостачання, а, отже, - повністю паралізовано її роботу", - зазначають автори.

При цьому заступники голови партії Зиновій Шкутяк та Ярослав Ющенко не можуть дати "жодної конкретної відповіді" про долю партії і радять звертатись до голови партії (Віктора Ющенка).

Тому працівники прес-служби адресують Ющенку наступні питання:

"По-перше, якими є політичні перспективи партії "Наша Україна", зокрема з огляду на президентські вибори 2010 року?

По-друге, чи планується відновлення інтелектуального потенціалу партії, зокрема повноцінної роботи її аналітичного, інформаційного, ідеологічного та ін. управлінь?

По-третє, коли буде погашено заборгованість по заробітній платі працівникам партійних офісів по всій вертикалі?

По-четверте, якими є гарантії матеріально-фінансового забезпечення партії на подальшу перспективу?".

Як відомо, Ющенко очолив партію в листопаді 2008 року.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування