Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ вже побувала в Кабміні

Середа, 11 березня 2009, 12:20

Слідчі СБУ вже побували в Кабінеті міністрів з метою отримання документів щодо розмитнення газу, що належав "РосУкрЕнерго".

Про це повідомив перший заступник голови СБУ Валерій Хорошковський.

"Ми вже там були, і залишили повідомлення про те, що ми маємо отримати ці документи", - сказав він, додавши, що запит залишений під розписку про те, що він прийнятий.

Хорошковський не повідомив подробиць візиту, мотивуючи це продовженням слідчих дій.

"Я дійсно публічно висвітлюю цю подію, але конкретною справою займаються конкретні слідчі. Я їх діяльність не контролюю у щоденному режимі. Вони самі ухвалюють рішення", - додав він.

8 березня, Хорошковський в ефірі "Інтера" заявив, що в разі, якщо СБУ не отримає матеріали про розмитнення газу Росукренерго і переведення його з транзитного в інший статус, спецпідрозділ "Альфа" може з'явитися в уряді.

При цьому Хорошковський повідомив, що частина документів по газу знаходиться у віце-прем'єра Олександра Турчинова.

"СБУ має офіційну відповідь "Нафтогазу", що низка документів перебуває в Олександра Турчинова. Ми туди направили запит, що нам необхідно отримати ці документи. На сьогодні їх нам не дали і позитивної відповіді ми не отримали. Я хочу сказати, що якщо ми не отримаємо цю відповідь, то хай не дивуються, що "Альфа" з'явиться і в Кабміні", - попередив заступник голови СБУ.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...