Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чотири партії будуть контролювати вибори разом

Неділя, 15 березня 2009, 17:59

Лідери Тернопільських обласних організацій Української народної партії, Єдиного центра, Пори, Нашої України підписали спільну заяву про об'єднання зусиль в організації спільного контролю за підрахунком голосів на виборах.

Ці політичні сили оголосили, що поєднують свої зусилля заради "дотримання законності завершення процесу голосування й організації спільного контролю за підрахунком голосів і встановленням результатів виборів", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Члени дільничних виборчих комісій і спостерігачі від наших політичних сил докладуть усіх зусиль, щоб процес голосування і підрахунку голосів став зразком законослухнянності, демократичності і відкритості", - йдеться в заяві.

У документі також зазначається, що виборчий процес в області в неділю почався вчасно на усіх виборчих дільницях, які охороняються належним чином; за дотриманням законності стежать члени виборчих дільниць і спостерігачі від партій.

Крім того, автори заяви стверджують, що під час виборів відсутні які-небудь проблеми, які могли б перешкодити законному волевиявленню громадян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування