Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко в літаку пообіцяв голоси НУ-НС за антикризові закони

Неділя, 29 березня 2009, 20:37

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що президент Віктор Ющенко пообіцяв підтримку фракції НУ-НС у парламенті під час голосування за антикризовий пакет.

Про це вона сказала в інтерв’ю телеканалу 1+1.

Відповідаючи на питання, про що президент та прем’єр розмовляли в літаку, повертаючись із Брюсселя, Тимошенко розповіла: "Ми розмовляли про те, що Україні надзвичайно важливо прийняти антикризовий пакет законів у парламенті".

"Ми говорили про те, яка концепція цих законопроектів, як ми їх будемо приймати і президент пообіцяв, що у вівторок його фракція буде голосувати за всі 4 законопроекти, які входять у антикризовий пакет", - сказала прем’єр.

На питання, чи потеплішали відносини між Тимошенко та Ющенком після візиту до Брюсселя, вона відповіла: "Я категорично ніколи не хотіла і не хочу ніяких конфронтацій".

"Для прем’єра, який відповідає за стан справ в країні, будь-яка конфронтація є дуже поганим знаком", - сказала вона.

Прем’єр наголосила, що "хоче повністю спростувати тезу, що це боротьба Ющенка і Тимошенко".

"Таку тезу декларують наші політичні опоненти. Я просто стою на тих позиціях, які ми обіцяли людям під час помаранчевої революції", - підкреслила вона.

Крім того, на питання журналіста, чи існує проект постанови уряду про виведення державних коштів з комерційних банків, прем'єр відповіла : "Такої постанови не існує".

"Люди, господарюючи суб’єкти, підприємства тримають гроші там, де вони вірять банку. Я вірю двом державним банкам і саме тому ми (робимо) упор на те, щоб гроші бюджетів, держпідприємств, зберігалися в державних банках", - сказала Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування