РЕГІОНАЛИ ЗАБЛОКУВАЛИ РАДУ

Четвер, 2 квітня 2009, 09:53

Депутати фракції Партії регіонів заблокували в четвер вранці трибуну Верховної Ради.

Парламентарі забарикадували стільцями вхід у президію з боку кулуарів, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна"".

У самій президії за кріслами керівництва Ради вивішений плакат із написом "Криза - Стоп! Влада - у відставку!". Плакат із таким же написом висить на стіні президії.

На парламентській трибуні знаходиться група депутатів з мегафонами. До трибуни прикріплений ще один плакат, з написом "Змінимо владу. Зупинимо кризу".

На урядовій ложі висять плакати з написами "Бездарну владу - на переплавку!", "Зупинимо кризу. Уряд і президента - на смітник!".

До президентської ложі прикріплений плакат "Схід і Захід - разом проти злочинної влади".

У гостьовій ложі над сесійною залою у повному складі присутні помічники депутатів від Партії регіонів. До цього балкона, який знаходиться навпроти президії, прикріплені плакати "Литвин, твоя коаліція грабує людей!", "Геть коаліцію національного дерибану!".

На дипломатичній ложі висить плакат "МВФ - майбутнє влади у Флориді!".

Перед будівлею Верховної Ради з боку Маріїнського парку встановлені понад 10 агітаційних наметів Партії регіонів.

Пленарне засідання парламенту має початися о 10.00.

Як повідомив агентству заступник лідера фракції Партії регіонів Василь Кисельов, головна мета цієї акції - "змусити уряд оприлюднити свою антикризову програму".

"Поки немає цієї програми - країна продовжує котитися в прірву, значить вони (уряд) повинні піти у відставку", - сказав депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування