Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ не шкода державного майна: "Нехай палять, штурмують"

Четвер, 2 квітня 2009, 11:54

Опозиція погоджується розглянути антикризову програму діяльності Кабінету міністрів 14 квітня.

Про це журналістам заявив лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Поки що опозиція погоджується розглядати урядову програму 14 квітня", - сказав депутат.

При цьому він заявив, що урядова антикризова програма зареєстрована у парламенті ще 23 грудня 2008 року і передав її журналістам.

Як відомо, Партія регіонів блокує роботу Верховної Ради, вимагаючи внесення до парламенту антикризової програми Кабінету міністрів.

"23 грудня 2008 року програма зареєстрована у Верховній Раді, але жоден комітет, який очолює опозиція, не розглядав її і не давав своїх висновків", - обурився Кириленко.

При цьому депутат запропонував Партію регіонів внести свою антикризову програму, свої пропозиції щодо змін до бюджету.

Коментуючи інформацію про те, що Партія регіонів блокує парламент для того, щоб дати президенту привід для розпуску Верховної Ради, Кириленко сказав:

"Знаємо ми такий сценарій, що Партія регіонів, домовившись з структурами на Банковій, збирається будь-яким чином, під будь-яким приводом розпустити парламент".

Водночас Кириленко заявив, що не бачить логіки у такому сценарії, оскільки для розпуску Верховна Рада має бути недієздатною протягом мінімум 30 днів, а тим часом "Регіони" погодились 14 квітня розглядати урядові законопроекти і таким чином термін у 30 днів переривається.

"У понеділок ми повинні розблокувати парламент, бо потім ми будемо виглядати так, що я не знаю, як потім опозиція, яка збирається прийти до влади, буде їхати в Європу", - обурився депутат.

Коментуючи заяви Партії регіонів про намір захопити телеканал "Рада", Кириленко сказав: "Хай беруть, штурмують, палять – продовжують цей "бєспрєдєл". Ми не будемо брати в цьому участь".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування