Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поставив мітинг на паузу, але скоро зробить "пропозицію"

П'ятниця, 3 квітня 2009, 14:46

Партія регіонів зробить перерву в проведенні акцій протесту до 14 квітня, коли в парламенті буде представлена урядова антикризова програма.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, виступаючи на мітингу на Майдані Незалежності в Києві в п'ятницю.

"Я хочу закликати весь український народ - давайте ми дамо останній шанс. 14 квітня, так, як вони (коаліція) пообіцяли показати антикризову програму... І ми з вами зробимо остаточний висновок... Ми зробимо перерву в наших протестних акціях", - сказав він.

"Якщо станеться таке диво - дай Бог - ми готові підставити своє плече. Але ми в це вже практично не віримо... Ми зробимо перерву, а 14 числа я знову звернуся до вас, до всього українського народу, з пропозицією. Яка це буде пропозиція - я думаю, буде нескладно здогадатися", - додав Янукович.

Водночас він заявив, що народ не буде довго терпіти нинішню владу.

"Я знаю, що український народ терплячий. Але не до такої ж міри! І не можна грати на цій терпеливості так довго. Майже 4,5 роки терпіли, а зараз - досить. Геть цю владу, і давайте будемо будувати таку країну, про яку ми мріяли!", - закликав Янукович.

Він також спростував заяви прем'єра Юлії Тимошенко і лідерів коаліції про те, що антикризова програма уряду вже кілька місяців лежить у Верховній Раді.

"Кожен крок цієї влади - брехливий. Як і те, що з грудня місяця лежить у парламенті антикризова програма, яку ніхто не розглядає. Але ж це чиста брехня! Скільки можна цьому вірити!", - обурився Янукович.

Він в черговий раз закликав людей об'єднатися для того, щоб скинути нинішню владу.

"Найбільше, що зробила ця команда, яка в найближчий час піде у небуття, - це об'єднала людей проти себе. У найважчі часи народ об’єднувався. Він об'єднається і зараз. Ми зробимо це так, як наші предки - у часи голоду, розрухи, війни. Це ж доведеться робити і нам", - заявив Янукович.

Він також знову звинуватив владу в неможливості боротися з економічною кризою.

"Я не буду наганяти пристрасті, але третина промисловості сьогодні не працює. Ніколи не було такого падіння обсягу промисловості. Навіть під час війни ситуація була не такою складною, як зараз", - сказав Янукович.

"Падає споживання населенням продуктів харчування. Українці споживають м'яса 12 кілограм на рік. А полоненим німцям виділяли 13 кілограм на рік", - обурився він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: