Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фірташ незаконно отримав "Інтер", вважає Луценко

Субота, 4 квітня 2009, 15:29

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ незаконно отримав контроль над телеканалом "Інтер".

Про це він заявив у ході з’їзду партії "Вперед, Україно!" у Києві у суботу.

Пізніше на прес-конференції Луценко уточнив, що ще в 2005 році Департамент управління по боротьбі з економічною злочинністю порушив кримінальну справу щодо операцій з акціями певних українських і закордонних компаній.

"Одна з цих операцій була про перехід права власності компанії "Інтер" від тоді ще живого Ігоря Плужнікова до нових власників", - повідомив Луценко.

"Тоді ж була замовлена експертиза, і експерт встановив, що нотаріально завірена копія довіреності пана Плужнікова в частині його підпису і написання прізвища сфальсифікована", - заявив міністр.

За словами Луценка, він передасть цю "інформацію народним депутатам, які нещодавно звернулися з відповідним запитом".

Крім того, за його словами, "МВС вже наступного тижня проситиме прокуратуру порушити кримінальну справу за фактом підробки документів".

Як відомо, із запитом до МВС щодо законності оформлення права власності на телеканал "Інтер" звернулися народні депутати від фракції БЮТ, зокрема, з так званої групи Портнова.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування