Колесніков оскаржив спіч Луценка в Раді про "відірвані ноги"

Вівторок, 7 квітня 2009, 11:33

Печерський райсуд Києва зобов'язав міністра внутрішніх справ Юрія Луценка спростувати інформацію про причетність "регіонала" Бориса Колеснікова до скоєння злочину.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Згідно з повідомленням, своїм рішенням суд зобов'язав Луценка і МВС спростувати недостовірну інформацію, яка була поширена Луценком 7 квітня 2005 року під час виступу в залі засідання Верховної Ради.

"Тепер Луценко повинен оголосити спростування в парламентській залі під час сесійного засідання. Міністерство внутрішніх справ також має озвучити спростування через уповноважену особу в залі Верховної Ради під час засідання", - сказано в повідомленні.

"Нагадаємо, що свої "сенсаційні" заяви про "погрози вбивства", "здирництво", "відірвані ноги", "вибухи", "автоматну зброю", "дивні знахідки при обшуку" Юрій Луценко зробив рівно 4 роки тому, 7 квітня 2005 року, з трибуни Верховної Ради", - зазначають у прес-службі.

Як відомо, на засіданні Верховної Ради 7 квітня 2005 року Луценко виступав зі звітом з приводу порушення Генпрокуратурою кримінальної справи стосовно Колеснікова за підозрою у вимагання акцій торгового центру "Білий Лебідь" у бізнесмена Бориса Пенчука.

Луценко, посилаючись на дані оперативного слідства, заявляв, що Колесніков "шляхом погроз певним громадянам вбивством вимагав від них передати йому та іншим названим особам акції, які належали цим громадянам".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування