Після приходу Безсмертного "Нашій Україні" ввімкнули світло

П'ятниця, 10 квітня 2009, 13:09

З'їзд "Нашої України" може відбутися до кінця весни, а перед цим в партії пройде оновлення.

Про це пише газета "Україна молода" за підсумками зустрічі представників апарату партії "Народний союз "Наша Україна" із Романом Безсмертним, який на останньому засіданні президії НСНУ був делегований в партію для того, щоб керувати виконкомом.

За даними "УМ", під час наради йшлося про план із відродження партії. Він складатиметься із трьох ключових пунктів: переобліку членів партії осередків, відновлення роботи виконкомів, скликання місцевих звітно–виборних конференцій.

Завершальним етапом має бути з’їзд, який, не виключено, відбудеться до кінця весни.

Заступник голови НСНУ Зіновій Шкутяк зазначив, що "партія працює".

"По–перше, треба відновити роботу виконкомів. Потім ми плануємо провести з’їзд, і на ньому укомплектувати партійні органи", — розповів Шкутяк.

"Ін’єкція у вигляді Безсмертного далася взнаки відразу: офіс "Нашої України", який, було, навіть відключали від світла, знову запрацював", - пише видання.

"Нас знову викликали на роботу, — розповів представник одного з департаментів виконкому. — Очікуються великі зміни: партія оновлюється, починається рух".

Давати офіційні коментарі представники апарату відмовляються: "Коментувати уповноважений тільки Безсмертний".

Попри те, що Роман Безсмертний фактично очолив виконком НСНУ, залишається невідомим, чи є він членом партії, чи ні.

Минулої весни він оголосив про вихід із "Нашої України". Але, як розповів Зіновій Шкутяк, "насправді цієї заяви ніхто з тих, із ким я спілкувався, не бачив".

"Думаю, що він не виходив із партії. Я можу помилятися в деталях, але, наскільки мені відомо, жодна організація чи осередок не приймали рішення про виключення Безсмертного", — зазначив Шкутяк. Він додав, що пан Роман сам має розв’язати цю колізію.

У зустрічі у середу також взяла участь "губернатор" Київщини Віра Ульянченко.

Як відомо, що Безсмертний та Ульянченко — одні з небагатьох політиків, які лишилися вірними Вікторові Ющенку після виборів–2004.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News