Тягнибок не виключає, що йому "доведеться йти в президенти"

Субота, 25 квітня 2009, 17:31

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" проведе з'їзд 23 травня в Києві, де буде вирішено питання щодо участі політичної сили у чергових президентських виборах.

Про це заявив лідер "Свободи" Олег Тягнибок журналістам у суботу в Києві в ході засідання політради, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"На цьому з'їзді остаточно будуть ухвалені рішення щодо нашої участі у чергових президентських виборах", - сказав він.

Тягнибок зазначив, що політрада буде рекомендувати підтвердити рішення всеукраїнської конференції ВО "Свобода", яка проходила в лютому 2007 року.

Тоді була схвалена позиція про те, що в будь-яких виборах, які будуть проходити в Україні - парламентських, президентських чи в органи місцевого самоврядування, чергових або позачергових - буде брати участь "Свобода".

Лідер "Свободи" повідомив, що на з'їзді також планується ухвалення в новій редакції статуту і програми партії.

На питання, чи готовий він особисто брати участь в президентських перегонах, Тягнибок сказав: "Я розумію, що це може бути неминучим. Хочу я цього? Це вже інше питання. Можливо, це доведеться робити".

Тягнибок також розповів, що вранці 23 травня буде проведено з'їзд, а ввечері - концерт, присвячений Дню героя.

Святкування Дня героя 23 травня заснували в 1941 році члени Організації українських націоналістів. Це дата загибелі одного з керівників ОУН Євгена Коновальця.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування