У Непалі від чогось загинув екс-соратник Тимошенко

Понеділок, 4 травня 2009, 11:35

2 травня у Непалі за нез’ясованих обставин загинув екс-народний депутат України Ігор Пилипчук.

Про це повідомило джерело у правоохоронних органах ресурсу Zaxid.net.

Пилипчук народився у 1961 році в м. Соснівка Львівської області. З серпня 1985 року він був у лавах органів внутрішніх справ, був співробітником тодішнього ОБХСС.

У 1991 році був направлений на навчання в Академію МВС СРСР, після закінчення якої з 1993 року працював у регіональному управлінні БОЗ МВС України у Львівській області.

У 1998 році Пилипчук став депутатом Верховної Ради України, входив до фракції БЮТ. У парламенті обіймав посаду голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, а також очолював міжпарламентську групу Україна-Польща.

По завершенні депутатської каденції Пилипчук став віце-президентом корпорації "Екомет" (Київ). А з березня цього року повернувся на службу в органи внутрішніх справ України, очолював УБОЗ УМВС України в Тернопільській області.

Пилипчук відзначений державними нагородами: орденом "За мужність" 3-го ступеня, Почесною Грамотою Верховної Ради України.

Він був активним громадським діячем, з 2003-го року - віце-президентом Федерації легкої атлетики України.

У 2007 році наказом міністра МВС України був призначений першим заступником начальника УМВС, начальником УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

Останнім часом займався громадською діяльністю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування