Ахметов хоче, щоб Тимошенко перемогла

Четвер, 14 травня 2009, 19:28

Депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов хоче, щоб "уряд переміг кризу".

Про це він сказав під час спільного брифінгу з лідером регіоналів Віктором Януковичем на стадіоні "Донбас Арена" коментуючи інтерв'ю депутата від Партії регіонів Віктора Тихонова, в якому він висловив незадоволення тим, що Ахметов побажав українському уряду якнайшвидшого виходу з кризи.

"Ми йшли на вибори з чіткою і зрозумілою програмою: економічне зростання, створення нових робочих місць та боротьба з бідністю", - зазначив Ахметов, повідомляє прес-служба регіоналів.

"У світі - криза, в Україні - криза, а це значить - безробіття і зростає бідність. Я дуже хочу, щоб у кожній родині був достаток, щоб кожен громадянин України мав гідну роботу, гідну заробітну плату та гідне життя", - заявив він.

"Що стосується пана Тихонова: якщо він бажає, щоб криза перемогла Україну, нехай він про це публічно скаже", - підкреслив Ахметов.

Також, коментуючи заяви Тихонова про те, що він незадоволений поведінкою Ахметова у 2005 році, депутат заявив: "моя совість чиста перед однопартійцями, а головне - перед собою".

"У 2005 році, я думаю, ви всі прекрасно пам'ятаєте, як проти мене і моєї родини фальсифікувалися кримінальні справи. Були обшуки з бронетранспортерами; близький друг Борис Колесніков перебував у в'язниці. Якби я с кимсь домовився, всього цього не було б", - нагадав він.

"Що стосується Тихонова, я теж поважаю факти. По одній і тій самій справі він проходив з Євгеном Петровичем Кушнарьовим, царство йому небесне. Кушнарьов був заарештований, перебував у камері десять діб і оголосив голодування. Тихонов не знаходився там і десяти секунд", - сказав Ахметов.

"У мене питання: чому одна і та ж кримінальна справа, але при цьому один перебував 10 діб у камері, а інший не знаходився і десяти секунд?", - сказав депутат.

"Відповідь одна: тому що у Кушнарьова були совість і гідність. А Тихонов біг швидше, ніж гончий пес, домовлявся з усіма, щоб врятувати свою власну шкуру", - сказав Ахметов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування