В Україну вже привезли "гаряче відео" за участю Луценка

П'ятниця, 15 травня 2009, 10:42

Українське генконсульство у Франкфурті вже передало до Києва відеоматеріали з приводу інциденту за участі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка у Франкфуртському аеропорту.

Про це в інтерв'ю "Сегодня" розповів "регіонал" Олександр Єфремов.

"В Україну вже привезли відео інциденту, зняте камерами спостереження в аеропорту. Воно буде передано ЗМІ", - сказав він.

Водночас голова прес-служби поліції Франкфурта Юрген Лінкер підтвердив газеті, що в результаті конфлікту між Луценком і особами, які його супроводжували з одного боку і поліцією аеропорту з іншого, постраждали 4 поліцейських: вони отримали подряпини і забиття.

"Двоє з них звернулися до лікарні і навіть не вийшли на наступний день на роботу через травми. Під час інциденту міністр вигукував лайки, але які точно, сказати вам не можу, тому що не володію російською. Після бійки його затримала поліція", - сказав він.

У свою чергу керівник департаменту зв'язків з громадськістю МВС Інна Кисіль сказала, що Луценко "відчуває себе емоційно пригніченим через усю цю історію".

"Перш за все через сина, адже хлопчик бачить, що виливається в газетах на нього і батька. До того ж Юрію Віталійовичу не подобається, що політики намагаються втягнути міліцію в цей конфлікт. Адже ця пляшка горілки і фуражка (що стоять на трибуні ВР) ображають 300-тисячний особовий склад МВС", - сказала вона.

За словами Кисіль, Луценко переживає, що цю історію хочуть використати для розвалу коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News