Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецька авіакомпанія заборонила своїм розповідати про Луценка

Субота, 16 травня 2009, 09:23

Представникам авіакомпанії Люфтганза, чий персонал не допустив на борт літака міністра внутрішніх справ Юрія Луценка через підозру в нетверезості, не дозволено коментувати конфлікт в аеропорту Франкфурта-на-Майні.

Про це "Дзеркалу тижня" повідомив прес-секретар центрального офісу Люфтганзи в Лондоні Ааге Дюнхаупт, підтвердивши також хід основних подій під час інциденту.

"Ми не можемо говорити зараз про конфлікт з міністром внутрішніх справ або підтвердити інформацію, взяту з інших джерел — засобів масової інформації. Ми не можемо до цього часу підтвердити інформацію по цій персоні. На всі запитання, пов’язані з особою міністра внутрішніх справ, нам не дозволено відповідати", — сказав Дюнхаупт.

Він не підтвердив повідомлення про те, що екіпаж рейсу Київ—Франкфурт 4 травня передав до Франкфурту інформацію про пасажира, який летить транзитом до Сеула і перебуває у небезпечно нетверезому стані.

"Цю інформацію я ще не чув, і не можу її підтвердити. Немає відомого мені аналізу подій про те, що відбувалося на рейсі Київ—Франкфурт. Я навіть не знаю, чи йдеться про політ Люфтганзи з Києва до Франкфурта. Можливо, це був рейс іншої компанії", - сказав представник компанії.

Коментуючи хід подій в аеропорту Франкфурта 4 травня, Дюнгаупт розповів: "Обидва українські пасажири, що прибули до часу вильоту літака, здалися наземному персоналу нетверезими".

"Виходячи з цього, їх подальше проходження на борт виключалося… Двоє українських громадян почали дискусію з персоналом на підвищених тонах, і там справа дійшла до вербальних атак, до дрібного рукоприкладства, внаслідок чого було викликано поліцію", - зазначив він.

Представник компанії також повідомив, що інформації про те, чи пред’являв голова МВС України дипломатичний паспорт, Люфтганза не має.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...