ВІРА ІВАНІВНА ОЧОЛИЛА РАДУ "НСНУ"

Субота, 16 травня 2009, 11:42

Голову Київської облдержадміністрації Віру Ульянченко обрано головою ради партії "Народний союз "Наша Україна".

Її кандидатуру вніс голова "Нашої України", президент Віктор Ющенко. Його пропозицію підтримали 116 членів політради. Ульянченко утрималася, повідомляє прес-служб партії.

Ульянченко подякувала однопартійцям за довіру і наголосила, що для неї дуже важливо залишатися з партією у скрутні часи. "Ми сьогодні повинні передусім відновити авторитет, який партія мала в 2005 році при створенні", - сказала вона.

"Я хочу, щоб у партії не було різного чванства, пихатості, щоб ми були всі рівні члени партії і служили тій ідеї, для якої партія була створена – ідеї незалежної, заможної, чесної і багатої України зі справедливим демократичним суспільством", - підсумувала Ульянченко.

Також політрада обрала заступників голови ради. Першим заступником голови ради партії обрано Володимира Мойсика, заступниками - Зіновія Шкутяка та Ярослава Ющенка.

Крім того, політрада "Нашої України" 115 голосами задовольнила заяву Олега Гуменюка про звільнення з посади голови Центрвиконкому партії.

Виконувачем обов’язків голови Центрвиконкому рада затвердила Романа Безсмертного. Його призначено виконувачем обов’язків, оскільки він не є членом ради «Нашої України», а є членом партії.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News