Віра Іванівна збирається менше спати

Субота, 16 травня 2009, 15:25

Партія "Наша Україна" вирішить питання депутатів, які приєдналися до коаліції з БЮТ, на наступному з’їзді партії 27 червня.

Про це заявив президент Віктор Ющенко після засідання політради "НСНУ" у суботу.

На запитання, чому ніхто з депутатів, які приєдналися до коаліції, не прийшли на раду партії, Ющенко сказав, що їх усіх запрошували.

"У нас 155 членів політради. На засіданні було 117. Було всіх запрошено і не було ніякого сепаратизму щодо запрошень", - запевнив президент.

Ющенко наголосив, що всі рішення політради були публічні і правові. На запитання, чи повернеться партія до питання виключення згаданих депутатів зі своїх лав, президент сказав, що "це питання впирається в закон і статут партії, але дії по даних епізодах віднесені на з’їзд партії".

Водночас, за словами новообраної голови ради партії Віри Ульянченко, питання по згаданих депутатах також буде розглядатися на засіданні політради через два тижні.

На запитання про відсутність групи Миколи Мартиненка на політраді Ульянченко порадила адресувати це питання до відсутніх.

"Сьогоднішнє засідання було більш спрямоване на відновлення організаційної роботи партії, але не було жодного партійного осередку, який не представив би своїх членів", - зазначила вона.

"Ми сказали, що рада готова до діалогу з кожним, до розмови з будь-ким, хто захоче повернутися до активної роботи в партії", - запевнила голова політради.

На думку Ульянченко, зараз більше кризи в Києві, ніж на місцях. При цьому, за її словами, це криза в самому керівництві, а не в членах осередку.

На питання, чи вдасться їй об’єднати групи впливу в партії, Ульянченко заявила: "Моє завдання – не об’єднувати групи впливу в партії, а відновити вплив партії в суспільстві".

На запитання, як їй вдасться поєднувати керівництво Київською облдержадміністрацією та посаду голови ради партії, Ульянченко відповіла: "Думаю, я буду менше спати і в мене буде менше вихідних".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування