Віра Іванівна запевняє, що прийшла не для збирання грошей

Субота, 16 травня 2009, 15:46

Політрада "Нашої України" на засіданні у суботу не розглядала питання участі у наступних парламентських виборах.

Про це заявила голова ради партії Віра Ульянченко, після засідання політради у суботу.

"Сьогодні про вибори на засіданні не йшлося", - сказала вона журналістам.

На запитання про можливість співпраці з іншими партіями, зокрема, "Єдиним центром" Віктора Балоги, Ульянченко не виключила можливість такої співпраці.

"Що стосується співпраці з іншими партіями, то вона передбачається. Але в питанні, яка партія є пропрезидентською, сьогодні поставлено крапку", - наголосила вона.

Ульянченко не уточнила, яким буде формат співпраці з іншими партіями, лише зазначила, що співпраця буде з силами, які мають спільні з "Нашою Україною" ідеологічні засади.

На зауваження журналістів про те, що експерти пов’язують її прихід у керівництво партії з її вмінням знаходити кошти, Ульянченко запевнила, що не буде займатися питанням фінансування партії.

"Проблеми з фінансуванням партії буду вирішувати не я, а керівництво партії. Я думаю, це не та проблема, яку треба обговорювати. Ми вирішуємо ці питання – вже виходить сайт, газета, погашено частину боргу", - заявила голова політради.

Як відомо, після обрання президента Віктора Ющенка головою "Нашої України" в ній виникла заборгованість по зарплаті перед працівниками апарату партії, в багатьох осередках було вимкнено світло і телефон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування