Рух Луценка: "Наша Україна" і Ющенко загубилися в часі і просторі

Субота, 16 травня 2009, 16:11

Громадський рух "Народна самооборона" пропонує розглянути причини масових службових злочинів серед посадових осіб президентської вертикалі.

"На сьогоднішній день із часу перебування Віктора Ющенка на посаді президента таких нараховується 519", - наголошує "Народна самооборона".

Рух "відповідально заявляє, що саме цей корупційний розгул у вищих ешелонах підірвав віру в українську владу всередині країни та за її межами".

"Народна самооборона" виступила із такою заявою у відповідь на заклик політради "Народного союзу "Наша Україна" до міністра внутрішніх справ Юрія Луценка подати заяву про відставку.

Зокрема, у заяві руху йдеться про те, що "Наша Україна" вчергове довела, що загубилася у часі і просторі разом зі своїм президентом".

"Народна самооборона" наголошує, що "своєю заявою "НСНУ", аби довести свою особисту відданість президенту, завела стару платівку про моральний вигляд Луценка".

"Новому керівництву "Нашої України", перш ніж демонструвати еталон чесності перед громадянами, варто згадати про власні "здобутки", - заявляють у русі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування