Колесніков обізвав помаранчевих "гадьонишами" через коаліцію ПР і БЮТ

Середа, 20 травня 2009, 18:49

Імовірність коаліції Партії регіонів і БЮТ залишається на рівні 50 на 50%.

Таку думку в інтерв'ю "Фокусові" висловив один з лідерів партії Борис Колесніков.

"50 на 50. Нічого не відбулося", - відповів він на питання, чи можлива ще така коаліція.

На зауваження, що нунсівець Юрій Костенко заявив, що на цьому тижні можливий конституційний переворот, у результаті якого відбудеться об'єднання ПР і БЮТ, Колесніков не стримався: "Усі ці помаранчеві гадьониші навчилися видавати будь-як дії, що їх не влаштовують, за переворот, мафіозні структури тощо".

"Так ось, будь-яке рішення 300 і більш депутатів у контексті змін до Конституції, підтверджене Конституційним судом, – це є законне рішення. Кому це не сподобається, будуть, звичайно, говорити, що це переворот. У їхніх головах переворот уже давно", - розлютився він.

Він також спростував думку Миколи Томенка, що співробітництву БЮТ і ПР перешкоджають регіонали, що не хочуть ділитися владою з Тимошенко.

"Томенко колись говорив, що і "Гринджоли" на "Євробаченні" переможуть. Чи можна вірити тому, що він говорить?", - запитав депутат.

Коментуючи висловлення Леоніда Кравчука, що Андрій Клюєв - єдиний прагматичний регіонал, завдяки якому можливий союз ПР і БЮТ, Колесніков заявив, що Кравчук узагалі не є для нього "авторитетною особистістю".

"Що стосується Андрія Клюєва, то він, безумовно, дуже шановний наш однопартієць. І йому керівник партії доручив проведення переговорів з БЮТ. Він вів переговори, він конструктивний і прагматичний – я згоден. Але коаліція залежить від Віктора Януковича і Юлії Тимошенко насамперед. Ви хочете сенсації? Її немає!", - додав регіонал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News