З "Нашою Україною" розпрощався ще один "багнет"

Четвер, 21 травня 2009, 10:43

Народний депутат фракції "Наша Україна - Народна самооборона" Руслан Князевич у середу оголосив про вихід із партії "Наша Україна".

Приводом для такого рішення, за словами Князевича, стала торішня відставка В'ячеслава Кириленка з посади голови партії, пише "Комерсант-Україна".

"Після того як Кириленко втратив посаду голови партії, особисто я для себе втратив сенс перебування у цій політичній силі", - сказав він журналістам.

Як відомо, президент Віктор Ющенко змінив Кириленка на посаді голови "Нашої України" ще півроку тому, у ході VI партійного з'їзду. Однак про складання партквитка Князевич оголосив тільки тепер, хоча в квітні вже заявляв про намір вийти з "НУ" – тоді пояснюючи це тим, що його і декількох інших членів партії "намагалися публічно розіпнути, поливали брудом і обзивали останніми словами".

Новообрана голова ради "Нашої України" Віра Ульянченко у суботу, 16 травня, повідомила про можливе повернення в партію депутатів, "які останнім часом діяли врозріз з партійною лінією".

"Ми чітко заявили, що готові до діалогу з кожним, хто захоче повернутися до активної роботи в партії. Думаю, незабаром ми побачимо зміни в діях і поведінці народних депутатів, які прийшли у фракцію за партійною квотою", - сказала Ульянченко.

Однак знайти депутатів, які бажають відновити зв'язки з партією, "Комерсанту" не вдалося. Зокрема, народний депутат Ольга Герасим’юк ("НУ-НС"), яка теж нещодавно вийшла з НУ, заявила газеті: "У мене були серйозні підстави вийти з "Нашої України", і я не розглядаю шляхів повернення".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News