БЮТ кличе Тимошенко на килим

Середа, 3 червня 2009, 10:10

Депутати від БЮТ вимагає від прем'єра Юлії Тимошенко пояснень із приводу повідомлень про переговори щодо створення широкої коаліції з Партією регіонів.

Про це в середу пише газета "Дело".

Посилаючись на свої джерела, видання відзначає, що закрите засідання фракції БЮТ за участю Тимошенко було заплановано на вівторок. Але аудієнція так і не відбулася.

Зустрічі з Тимошенко вимагають ті члени фракції, які обурені тим, що їх тривалий час не інформували про хід переговорів з "регіоналами".

"Напевно, це не зовсім порядно з боку нашого керівництва — не поділитися з нами інформацією", — відзначив один з депутатів з пропрем'єрської фракції.

"Раніше керівництво інформувало нас про найменші зміни, а тепер ми почуваємось ніяково, адже не знаємо, як коментувати те, що відбувається", - зазначив він.

Крім того, претензії до Тимошенко з'явилися в керівників західних регіональних осередків партії "Батьківщина". За інформацією достовірних джерел, частина партійців висловила намір залишити політичну силу Юлії Тимошенко у випадку об'єднання БЮТ з Партією регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування