ТИМОШЕНКО, ЯНУКОВИЧ І ЛИТВИН ПРОВОДЯТЬ ПЕРЕГОВОРИ

Четвер, 4 червня 2009, 19:17

Прем'єр Юлія Тимошенко, спікер Володимир Литвин і лідер Партії регіонів Віктор Янукович у четвер ввечері проводять консультації по питанню можливого створення широкої коаліції в парламенті (БЮТ, НУ-НС, Партія регіонів і Блок Литвина).

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомило інформоване джерело.

За словами співрозмовника агентства, Тимошенко і Янукович "спокушають" Литвина перевагами участі в такій коаліції. Співрозмовник агентства не уточнив, де проходить зустріч.

Прогнозуючи можливий сценарій подальшого розвитку ситуації в парламенті, він зазначив, що фракціям, які входять у нинішню коаліцію, не треба буде виходити з її складу для оголошення нової коаліції.

Він також не виключив, що для фракції Партії регіонів достатнім буде вибачення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з парламентської трибуни перед регіоналом Борисом Колесніковим.

Спікер Литвин у четвер після 17.00 залишив пленарне засідання парламенту. Продовжив вести засідання перший віце-спікер Олександр Лавринович.

Раніше член депутатської групи "Народна самооборона" Тарас Стецьків в інтерв'ю журналістам висловив думку, що "уразливу позицію" Луценко може використовувати Тимошенко, щоб переконати фракцію НУ-НС у перевагах широкої коаліції.

Партія регіонів у четвер зажадала вибачень Луценко за "наклеп і необґрунтовані обвинувачення", які він собі дозволив стосовно заступника голови фракції Партії регіонів Колеснікова в квітні 2005 року.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування