Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк купив кактуси двом політикам, які багато собі дозволяють

Субота, 13 червня 2009, 17:20

Лідер ініціативи "Фронт змін" Арсеній Яценюк вважає, що збільшення кількості населення України до 50 млн. осіб є одним з найважливіших завдань державної політики.

Про це він заявив під час зустрічі з молодятами у святкування 226-ої річниці міста Севастополя, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У міському святі взяли участь як молодята, що одружилися в цей день, так і 50 років тому. Поздоровляючи молодят, Яценюк пожартував: "Тримаєтеся, дорогі чоловіки, і тримаєте їх, щоб не утекли, дорогі жінки".

При цьому лідер "Фронту змін" відзначив необхідність коригування соціальної політики, що проводиться в країні.

"Молоді це добре, але їм дуже важливо уявляти, яке майбутнє їх очікує. Адже, для них зараз дуже важливими будуть три питання - як вони дітей будуть годувати, скільки будуть працювати, і скільки будуть заробляти. І на ці три питання треба відповісти вже найближчим часом", - підкреслив Яценюк.

У цьому зв'язку народний депутат додав, що, якщо ці проблеми не вирішити в найближчій перспективі, в Україні так і не підвищиться народжуваність.

Яценюк кожній парі молодят подарував їхній перший сімейний альбом і пообіцяв, як тільки в них народиться по другій дитині - відразу приїде з коштовними подарунками.

Лідер "Фронту змін" також пояснив журналістам, чому він прибув у Севастополь на святкування Дня міста: "Я був міністром Автономної республіки Крим, і ми з дружиною і дітьми кожні вихідні приїжджали в Севастополь. Коли мене запросили на День міста, я просто порахував обов'язком своїм приїхати, поспілкуватися з городянами".

"Перше, що ми зробили, і це головне, - відкрили дитячий парк "Лукомор'я". Ми цьому паркові подарували весь комплекс звуко- і світлооапаратури, щоб у цьому парку діти не тільки розважалися, але щоб у ньому виступали дитячі трупи і театри", - відзначив Яценюк.

Також під час гулянь на дні міста Яценюк придбав два кактуси з великими колючками. Повідомив, що купив їх "у подарунок двом українським політикам, які багато собі дозволяють", не ставши при цьому називати їхніх прізвищ.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування