Частина БЮТ хоче висунути в президенти Вінського - Тимошенко

Понеділок, 15 червня 2009, 22:03

Група депутатів БЮТ, яка близька до міністра транспорту Йосипа Вінського, має намір висунути його кандидатом у президенти.

Про це заявила прем’єр-міністр Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу ICTV, коментуючи заяву депутата її фракції Генадія Задирка про те, що висунення прем’єра кандидатом у президенти буде великою помилкою.

"В кожній команді є різні люди і є різні ситуації. Коли ми створювали блок, ми запросили Йосипа Вінського, як колишнього учасника соцпартії, і запросили його на посаду міністра транспорту і зв’язку", - розповіла вона.

"Задирко є правою рукою Вінського. Сьогодні в нас є питання у роботі з міністром транспорту. Задирко вважає, що їх група буде висувати на посаду президента Вінського і тому їм не дуже подобається Тимошенко", - зазначила прем’єр.

"Я зробила зауваження Вінському і Задирко за те, що вони гроші Укрпошти, яка їм підпорядкована, зібралися використати на друк величезного тиражу на плакатів з обличчям Вінського з якимось там рекламними гаслами на якусь там виборчу кампанію", - розповіла вона.

Тимошенко наголосила, що "Укрпошта не має права витрачати гроші на приватну рекламу окремих міністрів, навіть якщо вони зібралися в президенти".

"Для мене немає святих корів в уряді. Свій міністр, не свій міністр - якщо я ловлю його на тому, що він не робить того, що обіцяв і нечесно поводиться з фінансами – він піде у відставку", - наголосила вона.

"Я думаю, що цей випадок з Укрпоштою, коли 15 мільйонів гривень хотіли витратити на особисту рекламу, так просто не залишиться", - зазначила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування