БЮТ: Фірташ готує операцію з руйнування рейтингів Тимошенко

Понеділок, 22 червня 2009, 12:52

Фракція БЮТ звинувачує Дмитра Фірташа у спланованій операції щодо руйнування рейтингів прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Відповідну заяву фракції озвучив у понеділок представник фракції Андрій Кожем’якін.

За його словами, найближчим часом буде реалізована "масштабна операція щодо введення в оману виборців та маніпуляції їхньою свідомістю за допомогою оприлюднення фальшивих результатів соціологічних досліджень".

"Близько десяти соціологічних центрів України отримали замовлення на систематичне оприлюднення начебто результатів опитувань громадян, присвячених наступним виборам президента – хоча насправді ці опитування проводитись не будуть. Там буде вказано, що в другий тур президентських виборів виходять Віктор Янукович та Арсеній Яценюк", - сказав бютівець.

За словами Кожем’якіна, замовником та фінансистом цих нібито опитувань виступає співвласник "РосУкрЕнерго" Дмитро Фірташ, який також є "спонсором пана Януковича та пана Яценюка".

Результати цих сфальсифікованих досліджень, стверджує депутат БЮТ, будуть масштабно оприлюднюватися у ЗМІ, зокрема на телеканалі "Інтер" та в інших медіа, які контролюються Фірташем.

"Сьогодні суспільству накидається ілюзія вибору, хоча насправді обидва політики (і Янукович, і Яценюк) є ставлениками того ж таки Фірташа і практично є членами однієї команди. Обидва нібито альтернативні кандидати є вихідцями з одного тіньового гнізда – гнізда "РосУкрЕнерго", - заявив Кожем’якін.

За його словами, Янукович і Яценюк втілюватимуть начебто різні шляхи розвитку України лише на рівні декларацій.

"У попередні роки була змога переконатися, що масштабні маніпуляції соціологічного характеру не є визначальними для більшості громадян. Однак, зважаючи на те, що сьогодні авантюристи від політики намагаються ввести в оману цілу країну, ми вважаємо за свій обов’язок попередити громадян України, журналістів та соціологів про сплановану епідемію фальшивої соціології", - заявив Кожем’якін.

Водночас, на прохання надати докази, які б підтверджували звинувачення, що містяться в заяві, Кожем’якін пообіцяв, що фракція зробить це найближчими днями.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...