Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: "Інтер" несе загрозу національним інтересам України

Понеділок, 22 червня 2009, 14:47

Блок Юлії Тимошенко називає інформаційну політику телеканала "Інтер" "інформаційною диверсією проти України".

Про це сказано у заяві фракції БЮТ з приводу останнього ефіру "Інтера".

"Те, що робить сьогодні "Інтер", може називатися однозначно – інформаційною диверсією проти Української держави, бо сповнений ненависті до всього, що пов’язане з урядом незалежної України. Фактично сьогодні канал став рупором антиурядових сил, який несе загрозу національним інтересам України", - йдеться у заяві.

Фракція "звертається до всіх громадян України з проханням не вірити "Інтеру", не вірити Фірташу".

"Цей телевізійний канал контролюється кланами і ретранслює виключно їх інтереси", - сказано у заяві.

Крім того, БЮТ звертається до всіх українських політиків з проханням утриматися від участі "у всіляких сумнівних політичних шоу на каналі: для порядного і чесного політика сьогодні брати участь у них – сором і ганьба".

"Вчора, 21 червня на телеканалі "Інтер", що контролюється власником РосУкрЕнерго Дмитром Фірташем, був розіграний безпрецедентний істеричний шабаш, спрямований проти уряду, проти України", - заявляють БЮТівці.

"Такої несамовитої ненависті та люті до Української держави, до прем’єр-міністра, до всього українського не було продемонстровано ніким і ніколи за всі роки незалежності України. У звичайної людини подібні трансляції можуть викликати справжній шок", - йдеться у заяві.

На думку БЮтівців, Фірташ "сьогодні кидає в бій свої останні резерви та ресурси, щоб за будь-яку ціну повалити уряд, створити в країні хаос, дестабілізацію та напругу, викликати у людей зневіру та розчарування і на цій хвилі – повернутися до корупційних та тіньових схем".

"Цього не буде! Фракція хоче запевнити різноманітних "фірташів" та його посіпак у тому, що корупція більше не керуватиме Україною, уряд Тимошенко не дозволить збиткуватися над державою!", - сказано у заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування