"НАША УКРАЇНА" ЗОБОВ’ЯЗАЛА ДЕПУТАТІВ РОЗВАЛИТИ КОАЛІЦІЮ

Субота, 27 червня 2009, 15:51

З’їзд партії "Наша Україна" зобов’язав депутатів – членів партії відкликати свої підписи під заявою про створення коаліції і створити у парламенті депутатську групу партії "Наша Україна".

Відповідну резолюцію було ухвалено на з'їзді партії.

"Ми висловлюємо кардинальну незгоду з непрофесійними популістськими діями прем’єра, які ведуть країну до економічного колапсу і зобов’язуємо членів партії – народних депутатів України відкликати свої підписи під заявою про створення коаліції", - йдеться в резолюції.

"Наша Україна" звертається до народних депутатів – членів партії "Наша Україна" із закликом створити у Верховній Раді України депутатську групу "Наша Україна", - наголошується в резолюції.

"Також ми звертаємось до політичних союзників, які входять до парламентської фракції блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" вийти зі складу парламентської коаліції", - зазначається в документі.

"Ми переконані, що сьогодні народних депутатів фракції "Наша Україна – Народна Самооборона" лише використовують для формального існування парламентської коаліції, яка давно перетворилася на іграшку в руках уряду, а не у політичний союз законодавців. Є всі підстави розглядати нинішню діяльність коаліції лише як прикриття безвідповідальної політики уряду та політичних інтриг фракції Блоку Юлії Тимошенко", - сказано в резолюції.

"Наша Україна" не бажає більше виступати в парламенті ширмою для антиконституційного заколоту, бездіяльності уряду в умовах економічної кризи та політичних розправ над міністрами", - додається в документі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування