Мартиненко заявляє, що Наша Україна перетворюється на ЗАТ

Субота, 27 червня 2009, 18:14

З’їзд "Нашої України" продемонстрував руйнування демократичних засад в партії.

Про це заявив голова Київської міської організації партії "Наша Україна" Микола Мартиненко, повідомляє прес-служба Київської міської організації НСНУ.

За його словами, з'їзд "зрежисований керівництвом партії, підтвердив найгірші очікування Ради Київської міської організації".

"У партії остаточно взяли гору небезпечні тенденції руйнування демократичних засад, перетворення нашої політичної сили на закрите акціонерне товариство", - відзначив Мартиненко.

"Безпрецедентним став заклик керівника партії до колективної політичної розправи "без суду і слідства" над однопартійцями, над найпотужнішою регіональною організацією, яка посміла мати власну думку щодо майбутнього Нашої України," – зазначив він.

"На жаль, псевдо-вожді намагаються використати партію у власних політичних цілях, як слухняний інструмент для дестабілізації ситуації в державі", - сказав він.

На думку Мартиненка, "в цій ситуації говорити ні про демократію, ні про політичні перспективи "Нашої України", на жаль, не доводиться".

Він додав, що незабаром київські "нашоукраїнці" обговорять рішення з’їзду та будуть самостійно визначатись зі своїм членством у партії.

Мартиненко також наголосив, що не збирається виходити з парламентської коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News