У київському ресторані стріляли

Неділя, 28 червня 2009, 13:56

Між відвідувачами київського ресторану "Козачок" у суботу пізно ввечері виник конфлікт, один з учасників застосував травматичну зброю.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у Дарницькому райуправлінні міліції, близько 23.00 в ресторані була стрільба: один з відвідувачів, за попередніми даними, стріляв у повітря (гумовими кулями) з травматичного зброї.

В результаті інциденту ніхто не постраждав.

У той же час свідок події К., який побажав залишитися невідомим, повідомив, що той, хто стріляв, цілився саме в людей.

“Цей чоловік мало не в`їхав у машину, що виїжджала зі стоянки. Йому зробили зауваження, а він почав на всіх кричати, дістав зброю і почав стріляти”, - сказав співрозмовник. ”Коли всі люди поховалися, він почав стріляти в повітря”, - додав він, повідомляє УНІАН.

За словами свідка події, ніхто з відвідувачів не постраждав. Свідок К. також повідомив, що у зв`язку з конфліктом він подав заяву в Дарницький райвідділ міліції. Він також зазначив, що не знає, хто саме стріляв.

Всі свідки були опитані, обставини з'ясовуються.

Відповідаючи на питання, брав участь в цьому конфлікті син президента Андрій Ющенко, як про це пишуть деякі ЗМІ, у райуправлінні міліції заявили: "Була стрільба, але не з сином Ющенка. Це якийсь наклеп".

Свідок інциденту також підтвердив, що син президента не брав участі в стрілянині.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування