Янукович поговорив із Тимошенко і визначив тактику

Вівторок, 30 червня 2009, 15:23

Партія регіонів наполягатиме на негайному ухваленні закону про прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату.

Таке рішення ухвалила Президія фракції Партії регіонів на засіданні 30 червня, на якому обговорювалась тактика дій фракції на позачерговому пленарному засіданні Верховної Ради, що має відбутися 1 липня, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"На президії фракції ми вирішили наполягати на попередньому нашому рішенні щодо негайного ухвалення закону про прожитковий мінімум і мінімальну заробітну плату", - заявив голова Партії регіонів Віктор Янукович, відповідаючи на запитання парламентських журналістів за підсумками роботи президії фракції.

"Ми прагнемо, щоб цей закон набув чинності вже з 1 липня", - наголосив він.

Янукович додав, що "є також інші вкрай важливі для держави питання, які треба розглянути".

"Насамперед, це фінансування підготовки чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Ми делегували своїх представників у робочу групу Кабінету міністрів, яка зараз доопрацьовує цей проект закону", - зазначив він.

"Ми наполягаємо, щоб у цій робочій групі були представники всіх регіонів, а також Національного банку і представник президента України. Сьогодні вранці на цю тему у нас відбулася розмова з прем’єр-міністром Тимошенко", - повідомив Янукович.

"Але наголошую: спочатку треба розглянути питання щодо підвищення рівня заробітної плати і прожиткового мінімуму. І ми подивимось, які фракції не підтримають цей закон", - наголосив лідер Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування