Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесніков скаржиться, що їх обдурила "Наша Україна"

Середа, 1 липня 2009, 15:13

Партія регіонів у середу розблокувала трибуну Верховної Ради лише тому, що група "За Україну" обіцяла дати необхідні голоси для ухвалення закону про підвищення прожиткового мінімуму.

Про це заявив один із лідерів партії Борис Колесніков, коментуючи дії ПР у середу в парламенті.

"Ми розблокували трибуну виключно тому, що Вячеслав Кириленко і пропрезидентська частина "Нашої України" пообіцяла нам 18 голосів за закон про прожитковий мінімум", - заявив депутат.

За словами Колеснікова, в разі якби група "За Україну" не порушила свою обіцянку за відповідний законопроект проголосувало б 230 депутатів, "і закони вже були б ухвалені в цілому".

"Як завжди, "Наша Україна" нас обдурила. І ми зробимо відповідні висновки й ухвалимо відповідні рішення", - наголосив регіонал.

Водночас Олександр Єфремов не виключив, що ПР знову блокуватиме трибуну парламенту в п'ятницю або суботу, в разі проведення позачергового засідання, за проведення якого БЮТ збирає підписи.

За його словами, все залежатиме від того, чи погодяться представники коаліції провести урядові кадрові пропозиції пакетом із соціальними законопроектами Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування