Суд взяв під варту ще одного учасника убивства Олійника

Понеділок, 6 липня 2009, 19:23

У понеділок Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому прокурору Голованівського району Кіровоградської області Євгену Горбенку.

Про це УНІАН повідомив начальник Управління з розслідування особливо важливих справ Генпрокуратури Петро Коваль.

Горбенко разом екс-народним депутатом Віктором Лозінським та начальником Голованівського районного відділу міліції Михайлом Ковальським проходить обвинуваченим у справі щодо загибелі громадянина Валерія Олійника.

Як відомо, 53-річний Олійник загинув 16 червня внаслідок зіткнення з колишнім народним депутатом Лозінським, тодішнім прокурором Голованівського району Кіровоградської області Горбенком і начальником міліції цього ж району Ковальським на території мисливського господарства у Кіровоградській області.

6 липня Печерський райсуд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому начальнику Голованівського райвідділу міліції Ковальському.

За даними Генпрокуратури, Ковальський перебуватиме під вартою принаймні 2 місяці, тобто на термін, який за законом відведено слідству для закінчення розслідування справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування