Справу "одеського мажора", який протаранив 11 машин, закрито

Четвер, 9 липня 2009, 20:33

У четвер у Приморському суді була закрита справа, головним фігурантом якого був син впливового одеського політика і студент юракадемії Фелікс Петросян.

Про це в повідомляє газета Сегодня.

"Справу закрили, тому що не було претензій з боку потерпілих, чиї авто розбив студент на "Прадо", і родини загиблої в цій аварії молодої людини. Крім того, суддя врахував і результати київської комплексної експертизи, яка показала, що Петросян не винен в аварії", — розповіли в канцелярії Приморського суду.

Після цього співрозмовниця осіклася і попросила не називати її імені. "Ой, усе-таки співробітники суду одержали жорстку вказівку не оголошувати вердикт!" — зляканим голосом сказала вона.

Коли ж ситуацію спробували уточнити, у судді Юрія Кушніренка, який розглядав цю справу, чи закрита вона, його помічник грубо відрізав: "Тут вам не довідкова!"

Ту ж позицію зайняв і голова Приморського суду Сергій Кічмаренко: "Я нічого не можу коментувати. Я нічого не знаю по цій справі".

Довідавшись про небажання одеських суддів озвучити підсумки розгляду скандальної справи, прокурор Одеської області Василь Присяжнюк емоційно завірив, що позиція його відомства залишається незмінною — винуватець ДТП має понести покарання за свої дії.

"Навіть якщо в суді насмілилися закрити цю справу, ми все одно опротестуємо таке рішення. Справу потрібно довести до логічного кінця. Разом ми доможемося правди", — пообіцяв прокурор.

Як відомо, у січні минулого року джип студента Петросяна на величезній швидкості протаранив одразу 11 авто. У результаті аварії одна людина загинула. Після експертиза показала, що Петросян був напідпитку.

Справу не один раз намагалися "зам'яти". Однак завдяки розголосу її відновили.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування