Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко оголосила "велике прання" у БЮТ: Треба оновити білий колір

Вівторок, 14 липня 2009, 12:20

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає свою політичну силу напередодні виборів очистити свої лави і більш відповідально ставитися до формування виборчих списків.

Про це вона сказала на святкування 10-річчя "Батьківщини" у Києві.

Тимошенко визнала, що до БЮТ потрапили "випадкові люди" і закликала не допустити цього у майбутньому.

"Ми виросли стрімко, ми навіть не побували підлітками, ми з дитинства одразу потрапили у жорстоке доросле політичне життя. Ми зіткнулися одразу з усіма проблемами. Тому нашу команду не оминули ті вади, які притаманні молодості і недосвідченості. Коли ми стрімко зростали, у наші лави приходили з усієї України гідні люди, сильні. Але треба визнати, що в той же час ми маємо у складі нашої партії і людей, які потрапили, на жаль, випадково. Які своєю бездіяльністю або діяльністю, яка є недостойною, намагаються принизити авторитет нашої партії", - сказала вона.

"Тому я хотіла би дати друге доручення. Зараз, коли ми стоїмо перед великою дорогою нових президентських, парламентських і місцевих виборів, ми зобов’язані критично подивитися на наші лави, проаналізувати кожну людину, яка сьогодні представляє обличчя нашої партії – від села чи селища до Верховної Ради", - додала Тимошенко.

Вона також зазначила, що "помилки є, і їх треба визнати".

"Сильна команда може не відхрещуватися від помилок, а визнавати їх і виправляти", - сказала Тимошенко.

У зв’язку з цим вона дала "наступне доручення" - готуючись до нових "потужних виборів", вибрати "кращих з найкращих".

"Оберіть тих, кого поважає громада... Не закривайтеся, не робіть свої списки закритими. Я ніколи не буду втручатися у те, як громада висуває своїх лідерів у наші керівні органи. Я буде дуже жорстко питати з кожного, хто буде безвідповідально формувати свою команду на місцях. Переконана, що цього разу ми можемо це зробити", - сказала Тимошенко.

Вона нагадала про "сумну історію" партії, коли у фракціях БЮТ парламенту минулого і цього скликання членів, "які мали недостойну поведінку і переходили за манівці чи інші речі у команди, які не служать Україні і все будують за гроші".

"Але сьогодні ми інші. І ми здатні очищуватися, ставати сильнішими. Все, що нам потрібно попрати і віддати у хімчистку і оновити наш чистий, білий, яскравий колір наших прапорів, я думаю, ми зробимо", - сказала Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування